facebook pixel no script
Accesul la contul companiei a fost blocat. Vă rugăm să contactaţi administratorul companiei pentru mai multe detalii.

NIAVIS Ulei de Ricin 10ml

Opinia clienților
Evaluare:
% of 100
3,00 Lei 3,57 Lei

Uleiul de ricin este un lichid gălbui, vâscos, extras din seminţele de ricin foarte utilizat în industria cosmetică. Cele mai multe dintre beneficiile uleiului de ricin provin ca urmare a concentraţiei sale de acizi graşi nesaturaţi.

În stoc
Cod produs
NIA160

Mod de utilizare: ca ingredient cosmetic, pentru îngrijirea pielii şi a părului.

A se păstra la loc uscat şi răcoros, ferit de căldura şi lumina soarelui.

Ţara de origine: India

Scrie o recenzie
Evaluarea ta
Fields market with * are required